Kóstold meg a különleges juharszirupos-barackos tarjasalátát, amely ízek harmóniájával varázsol el! Az édes juharszirup és a lédús barackok tökéletes összhangban találkoznak a szaftos tarja gazdag aromáival. Ezt a frissítő és tápláló salátát fűszernövénye

A juharszirupos-barackos tarjasaláta elkészítéséhez előszőr a leszűrt, lecsepegtetett barackokat meggrillezzük az izzó faszén felett. Persze ha már barackszezon van, akkor nyugodtan használj friss barackot, ugyanígy meg lehet grillezni.
Közben a magokat egy éles késsel finomra vágjuk, majd egy serpenyőben, a grill hőjén aranybarnára pirítjuk őket.
A tarját a grillrácsra helyezve, oldalanként 3-4 perc alatt aranybarnára sütjük az izzó faszén felett. Közben ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük, majd miután elérte a kívánt állagot, félretesszük pihenni.
A retket apró, vékony karikákra szeleteljük.
A dresszing összes hozzávalóját egy zárható üvegbe helyezzük, majd alaposan összerázzuk, hogy az ízek tökéletesen összeérjenek.
A spenótot egy tálba halmozzuk, és hozzákeverjük a vékony szeletekre vágott retket. Jöhet rá a felcsíkozott hús és a cikkekre vágott barack. Megszórjuk a magokkal és a morzsolt fetával, végül pedig nyakon öntjük a dresszinggel.