**Barackos Pudingos Finomság** Képzeld el a friss, napérlelte barackok édes ízét, amelyek egy krémes pudinggal ölelkeznek egy puha süteményben. Ez a bársonyos textúrájú süti nemcsak ízletes, hanem látványos is, hiszen a gyümölcsök színes bája feldobja az


A barackos pudingos süti elkészítése során az első lépés a puding megfőzése, amelyet a csomagoláson található útmutató szerint hajtunk végre. Miközben a pudingot főzzük, érdemes hozzáadni egy kis porcukrot és vaníliaaromát, hogy a végeredmény gazdagabb vaníliaízű legyen. Ha szeretnénk, az őszies hangulatot idéző változatot is készíthetünk, például dióízű pudinggal és roppanós diódarabokkal, ami igazán különleges ízélményt nyújt.

Miután elkészült, félre rakjuk, és egy tálban a kézi mixer segítségével habosra verjük a tojásokat a cukor társaságában. Ezt követően hozzáadjuk az olajat és a tejet is. A következő lépésben jöhetnek a száraz hozzávalók, mint a liszt és a sütőpor.

Egy sütőpapírral borított tepsibe helyezzük a piskótatésztát, majd finoman rákanalazzuk a pudingot, hogy egy ínycsiklandó réteget alkossunk a tetején.

Egy tálba helyezzük a felezett és magtalanított sárgabarackokat, amelyeket gazdagon meghintázunk vaníliás cukorral és egy csipet fahéjjal. Alaposan összekeverjük az összetevőket, majd a finom pudingos piskóta tetejére ügyesen elrendezzük őket, hogy minden falatban ott legyen a gyümölcs ízletes zamata.

A sütőt 175 fokra preheatálva, 30-35 perc alatt érjük el a kívánt készültségi fokot.

Related posts