1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
There are no translations available.

A nagy mennyiségű link mellett a minőség is igen fontos a keresőoptimalizálás során

Sok esetben egyáltalán nem mindegy, hogy milyen minőségű linkeket biztosítanak számunkra a szakemberek. Vannak, akik azt vallják, hogy a linképítés esetében a jó link ismérve a nagy mennyiség.

Pedig ez nem ilyen egyszerű. Ugyanis a folyamat meghatározó része a magas minőség is. Ugyanis a mennyiség után a legfontosabb dolog, hogy milyen a linket biztosító portál reputációja általában és arra a bizonyos kulcsszóra is. Ez mellett az úgynevezett horgony szöveg is igen meghatározó, amely tulajdonképpen azt jelenti, hogy az adott szöveg pontosan milyen kulcsszavakra van ráültetve. Ezen kívül igen sokat nyom a latba az is, hogy milyen viszonyban van a link a portállal, amely biztosítja azt a keresőoptimalizálás elvégzéséhez.

Ez azt jelenti, hogy mennyire releváns a tartalom, valamint hogy az aloldal és a főoldal milyen kapcsolatban van egymással. Ezek valójában apróságok, azonban igazán fontos, hogy ezek a dolgok együttesen legyenek tökéletesek és megfelelőek. Ez mellett persze a szakemberek egyéb íratlan szabályokat is figyelembe vesznek, hogy hosszú távú legyen a hatás.

Hírlevél

Árfolyamok

     Ajánlott oldalak